Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

IMAMOMOJSTRA.SI je brezplačna storitev, s pomočjo katere hitro in udobno pridobite do tri ugodne ponudbe za opravila v okviru gradnje ali prenove vašega doma.

  1. Opišite nam svoj projekt.
  2. Naši preverjeni, zanesljivi in kakovostni izvajalci vam bodo posredovali svoje ugodne ponudbe.
  3. Izberite izvajalca.
  4. Pošljite nam bon IMAMOMOJSTRA.SI, ki ga boste dobili ob potrdilu naročila, in povrnili vam bomo do 100 EUR.

Zakaj uporabiti storitev IMAMOMOJSTRA.SI?

Ker vam prihranimo čas in denar.

Prej ste morali, če ste hoteli dobiti pravega mojstra, povprašati prijatelje, znance, družino… Če le-ti niso poznali nobenega primernega izvajalca, sta vam preostala telefonski imenik in internet. Kar pomeni, da ste porabili veliko časa za iskanje, telefoniranje, preverjanje, ali je izvajalec dober, licenciran, zavarovan… Ali ima čas opraviti delo v terminu, ki vam ustreza…

Mi vse to naredimo namesto vas. Opišite nam vaš projekt in do trije* zanesljivi in preverjeni izvajalci vas bodo obiskali in/ali poslali ugodne ponudbe. (*Pri povpraševanjih iz rubrike "Manjša hišna popravila" boste prejeli eno ponudbo.)

Še več - ker ste sodelovali z nami in nam zaupali vaš posel, bomo k vašemu nakupu storitev ali izdelkov pri naših izvajalcih prispevali do 100 EUR. Po dokončanem projektu nam pošljite kopijo računa in izpolnjen bon, mi pa vam bomo na vaš tekoči račun nakazali znesek popusta in sicer v višini:

Vrednost nakupa z DDV Znesek popusta
od 1.000,00 EUR do 2.000,00 EUR 15,00 EUR
od 2.000,01 EUR do 4.000,00 EUR 20,00 EUR
od 4.000,01 EUR do 6.000,00 EUR 30,00 EUR
od 6.000,01 EUR do 8.000,00 EUR 40,00 EUR
nad 8.000,00 EUR 50,00 EUR
stalne stranke do 100 EUR

 


Kako vem, da bodo izvajalci kakovostni?

Ne glede na to, ali prenavljate ali pa gradite, morate pred izbiro izvajalca pretehtati nekaj osnovnih faktorjev.

Ali je izvajalec licenciran in usposobljen?
Izkušen izvajalec s primernim znanjem, potrjenim s pridobljenimi panožnimi in / ali proizvajalčevimi licencami, je večje zagotovilo za uspešno izvedbo projekta. Kadar uporabite naše storitve, vam ni potrebno skrbeti, saj smo sami preverili vse naše partnerje.

Kaj pa po opravljenem delu? Bo izvajalec odpravil morebitne pomanjkljivosti?
Uspešno poslovanje je delo na dolgi rok in v veliki meri temelji na priporočilih in pridobljenem ugledu, ki sta sad uspešnega dela. Zato so naši partnerji v takih redkih primerih vedno pripravljeni hitro in učinkovito ukrepati.

Ali ima izvajalec ustrezne reference in izkušnje?
Delo na črno je včasih lahko cenejše, ampak če gre kaj narobe, na koga se boste obrnili? Bo proizvajalec priznal garancijo? Imate račun za dokazilo? Profesionalni izvajalci delujejo na dolgi rok in se trudijo z vsako stranko vzpostaviti dolgoročni odnos. Vključno z vzdrževanjem in morebitnimi novimi posli. Zato so naši izvajalci le taki, ki vestno in transparentno poslujejo že vrsto let.


Je storitev brezplačna?

Da, storitev vam tri ponudbe* in/ali oglede priskrbi brezplačno. S pomočjo spletnega obrazca nam hitro in udobno posredujte vaše želje in izbor ter kontaktiranje preverjenih izvajalcem opravimo namesto vas.

*Pri povpraševanjih iz rubrike "Manjša hišna popravila" boste prejeli eno ponudbo in ne treh.


Kako hitro bom dobil/a ponudbe?

Po prejemu vašega povpraševanja vas bomo poklicali, da potrdimo vaše povpraševanje ter pridobimo morebitne dodatne informacije. Nato bomo poskrbeli, da boste odgovore naših partnerjev - izvajalcev dobili v roku treh delovnih dni.


S kom sklenem posel? Z IMAMOMOJSTRA.SI ali izvajalcem?

IMAMOMOJSTRA.SI je samo posrednik med vami in posameznimi izvajalci. Vse morebitne poslovne dogovore sklepate izključno in samo z izvajalci.


Zakaj me boste lahko po oddaji mojega povpraševanja poklicali?

Kot posrednik med dvema strankama, ki bosta morebiti sklenili poslovni odnos, moramo skrbeti za dobrobit obeh, tako vas, povpraševalcev po izdelkih in storitvah, kot tudi naših partnerjev - izvajalcev. Preden vaše podatke posredujemo naprej se želimo prepričati, da ste jih res vpisali vi in vas tako zaščititi pred neljubimi klici naših izvajalcev.

Včasih pa bi morda naši izvajalci potrebovali še kakšen podatek, za izdelavo konkretne ponudbe, ali pa če ste kaj izpustili v kontaktnem obrazcu.

Kakorkoli, kratek telefonski klic zagotavlja večjo transparentnost in učinkovitost naših storitev.


Kako vas lahko kontaktiram?

Če še niste oddali nobenega povpraševanja preko spletne storitve IMAMOMOJSTRA.SI je najbolje, da nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca.